Учениците от пловдивските езикови гимназии на бул. България“,  студентите с

...
Учениците от пловдивските езикови гимназии на бул. България“,  студентите с
Коментари Харесай

Повече автобуси по линия № 4 пускат в Пловдив, обновиха виртуалното табло на градския транспорт

Учениците от пловдивските езикови гимназии на бул. „ България “,  студентите с лекции в новата постройка на ПУ „ Паисий Хилендарски “, както и останалите пасажери,  могат от 21 ноември (понеделник) да разчитат на постоянен градски превоз по автобусна линия №4.

„ Оптимизирахме и маршрутното разписание, тъй че да е по-удобно за учащите се. Преди образователните часове заран и след края им по обед рейсовете ще се движат през по-кратки шпации “, съобщи шефът на общинското дружество „ Организация и надзор на превоза “ Георги Стоилов.

Линията се поема от компания „ Меритранс – 2017 “ ЕООД след договаряния на общината с пловдивските превозвачи поради систематични пропуски в маршрутното разписание на №4 от предходния реализатор, разяснява Стоилов. По думите му продължава работата по актуализиране на транспортната скица, с цел да е по-ефективна и в същото време по-удобна за жителите.

От „ Организация и надзор на превоза “ осведомят също, че след възобновяване на софтуера още веднъж работи виртуалното табло на градския превоз в уеб страницата на общината. От него пловдивчани и гостите на града могат да получават в действително време най-точната информация за придвижването на градските рейсове посредством GPS системата – http://transport.plovdiv.bg/desktop/.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР